2012. június 7., csütörtök

Első alkalom – 06.02.


És eljött bizony – az első hivatalos alkalom is lezajlott, akkor kövesse a képes beszámoló, ahogy a múltkor is. Érdekes, hogy az ismerkedős találkozó lezárásakor mennyire hosszúnak tűnt az a két hét, és mégis nagyon gyorsan elrepült - időközben a meteorológiai nyár is beköszöntött, amiből ezúttal ugyan nem sokat éreztünk, de valamivel csak hozzájárult a hangulathoz, amit tisztességesen hoztatok most is, köszönet érte! 



 
Igaz, létszámban kissé elmaradtunk az ismerkedő alkalomhoz képest, de ez nem állta útját a lendületes kezdetnek – sőt talán jól is jött, mivel az első alkalomra tartogatott tematikánk egyik legfontosabb pontja éppen a szabályok (például a késésekkel és hiányzásokkal kapcsolatos szabályok) meghozatalát célozta meg, amit rátok bíztunk. 



 
 és szemlátomást derekasan dolgozott mindkét csapat





És az eredmény:


vajon mit takarhat a "szerencsekártya", ami a késésért jár? Nemsokára kiderül. :)

A szabályok meghatározása mellett persze most is játszottunk, hát hogyne tettük volna – különben hogy derül ki, hogy szobroknak sem vagytok utolsók? :)



...valamint hogy a kérdezgetés sem megy rosszul, vagy ha épp döccen is olykor, mindenképpen nevettet.



- persze ne féljetek gyakorolni, mármint: ha kérdésetek van, tegyétek fel, ha kérésetek, ne titkoljátok - van ám nekünk oldalunk a facebookon, amit látogassatok csak bátran! 

Ne feledjétek, a következő alkalom szombaton, tehát június 9-én lesz, igen, délelőtt tíztől - várunk titeket! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése