2012. szeptember 4., kedd

NAMORIA - Live Action Role Play



A mostani próba némileg rendhagyóra sikeredett, ámbátor minden alkalom a maga módján egyedi, viszont a LARP miatt még is volt egyfajta varázsa a dolognak. No meg persze Odi barátunk ( a kutya) miatt is, aki egy pár óra erejéig beugrott közénk és megtisztelt bennünket jelenlétével.
A csoportosulás előtt pár nappal kiosztásra került egy úgynevezett karakterlap, továbbá egy leírás az alternatív világról. Az ügylet pikantériája és lényege még is az volt, hogy a saját karakterén kívül senki nem volt tisztában a másik szerepével.
A szokásos nyitókör után két csoportra lett osztva a fiatalság és egy kisebb volumenű díszítés, dekoráció következett. Mind két csoport külön terembe lett irányítva és az adott helyszínen kellett kialakítaniuk a saját kis területüket. Közben folyt a sminkelés és az elbeszélgetés, és szűk másfél óra alatt sikerült elkészülnie mind két részlegnek.
Maga a darab szült vicces és komoly helyzeteket egyaránt. Volt, aki nagyon elkapta a neki szánt szerepet, volt aki kevésbé tudta magáénak érezni a karakterét. Mindent összevetve, még ha meg is halt a történet végén mindenki, legalább boldogan vártuk a megsemmisülést. Egy újabb történet, ahol a gonosz győzedelmeskedett!
A záró körre elég kevesen maradtunk, de a jelenlévőkkel megpróbáltuk megfejteni a darabot, és a karakterek valódi célját, jellemét, hiszen voltak homályos részletek a résztvevők számára.

Nóri -Tibi 













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése